Heck-Pack

Ostoskori on tyhjä.

AsiakaspalveluAvoinna ark. klo 9-16

Usein kysytyt kysymykset

TUOTTEET

Ketkä Heck-Pack -kuljetustelineitä käyttää?
-Suurin asiakasryhmämme ovat metsästäjät. Muita asiakasryhmiä ovat mm. perheet, metsurit/metsäkoneyrittäjät, maanviljelijät, remontti- ja rakennusliikkeet, turkistarhaajat, mönkijäharrastajat ym. Tuotteita on myyty hyvin monipuoliseen käyttöön, kaikille jotka tarvitsevat tilapäisesti lisäresurssia erilaisiin työ- ja vapaa-ajan kuljetuksiin.

Onko Heck-Pack helppo käyttää?
-Kyllä on. Heck-Pack painaa noin 14kg ja sen asentaminen onnistuu yhdellä kädellä painamalla lukituskahva alas.

Voiko Heck-Packia käyttää kaikissa vetokoukullisissa autoissa?
-Kyllä voi ja myös mönkijöissä. Heck-Pack sopii erinomaisesti myös pienen henkilöauton omistajalle. Et suotta tarvitse hankkia ja ylläpitää 4 000 - 8 000 euroa kalliimpaa isompaa autoa vain muutaman vuotuisen lomareissun takia

Mitä voin kuljettaa Heck-Packilla?
-Esimerkiksi riistaa, polttoaineita, työkaluja ja koneita, polkupyöriä, matkatavaraa ym., kaikkea mitä et pysty tai halua ottaa autoon sisälle.

Onko Heck-Pack -tuotteet laillisia, saanko poliisilta sakot?
-Heck-Pack -kuljetustelineet ovat laillisia kaikissa EU-maissa. Tuotteilla on EEC-hyväksyntä, lisäksi jokaisessa kuljetustelineessä tunniste- ja certifikaatti-laatat.

Paljonko Heck-Packiin saa lastata kuormaa?
-Heck-Pack -kuljetustelineillä on määritykset maksimikuormille. Maksimikuormattavuus riippuu kuljetustelineen pituudesta ja mahdollisesta Heck-Pack alaskääntö-lisäosasta.

Heck-Pack -kuormattavuudet

  • 400mm max. 108kg, alaskäännöllä 79kg
  • 500mm max. 86kg, alaskäännöllä 65kg
  • 600mm max. 70kg, alaskäännöllä 54kg

 

Ajoneuvokohtainen vetokoukun max. aisapaino vaihtelee 70-110kg välillä, joten huomioi rekisteriotteesta tämä asia tarvittaessa ennen kuormaamista.

Jos tarvitsen työssä, ostosreissulla tai matkoillani avata tavaratilaa, pitääkö minun aina irroittaa Heck-Pack?
-Ei tarvitse. Ajoneuvomallista ja Heck-Packin kuorman korkeudesta riippuen saatat joutua löysäämään lukituskahvan ja laskemaan Heck-Packin tilapäisesti maata vasten. Alaskääntö on todella kätevä ja nopea tehdä! Vaihtoehtoisesti kaikki Heck-Packit voi varustaa alaskääntö-lisäosalla. Myös pyörätelineen voi laskea maata vasten tai kääntää alaskäännöllä alas pyöriä irroittamatta.

Mitä Heck-Packin mitat ovat ja mitä ne tarkoittavat?
-Esim. Heck-Pack 1000x500x125mm -kehikko on metallisen kehän ulkoreunamitoiltaan 100cm x 500cm x 12,5cm. Metallisen kehän halkaisija on 30mm ja boxien ulkomitat ovat hieman pienemmät, jotta ne mahtuvat Heck-Packin sisään. Kuljetusboxi - Alun mitat ovat leveys 1125/925 x pituus 431/531 x korkeus 200-500mm. Kuljetusboxi Varion mitat leveys 740/940/1140 x pituus 440/540 x korkeus 200mm

Tarvitsenko Heck-Pack -kuljetustelineelleni valaisinsarjan?
-Yleisesti ottaen et tarvitse valaisinsarjaa, mutta mikäli korkea kuorma tai esim. Kuljetusboxi - Alu peittää ajoneuvon ajovalot, niin Heck-Pack tulee varustaa valaisinsarjalla.

Pitääkö minun rekisteröidä Heck-Pack?
-Heck-Pack ei tarvitse erillistä rekisteröintiä, eikä liikennevakuutusta.

Joissain kuvissa Heck-Packissä näkyy rekisterikilpi, miksi?
-Normaalikuormalla Heck-Packiä voi käyttää ilman lisärekisterikilpeä. Mikäli erityisen korkea kuorma tai Kuljetusboxi - Alu peittää ajoneuvon rekisterikilven, tulee Heck-Pack -kuljetusteline varustaa lisärekisterikilvellä.

Mistä saan auton lisärekisterikilven?
-Auton lisärekisterikilven voi tilata katsastuskonttorilta tai kilpiä voi tehdä itse esim. laminoimalla. Lisärekisterikilven saa kiinnitettyä Heck-Packiin rekisterikilven kannattimella tai esim. nippusiteillä. Vinkki: oikeankokoiseksi leikattu laminoitu kilpi pysyy kiinni Heck-Pack rekisterikilven kannattimessa, eikä sitä välttämättä tarvitse kiinnittää ruuveilla tms.

Ostaisinko Heck-Pack Optimalin vai Deluxen?
-Heck-Pack Optimal on galvanoitua terästä ja kestää käytössä vuosikausia. Deluxe on ruostumatonta terästä ja se on siten varma valinta päivittäiseen käyttöön vuosiksi  tiesuolaa ja vettä vastaan.

Onko Heck-Packilla nopeusrajoituksia?
-Heck-Pack on kuorma, ei peräkärry, joten saat ajaa aivan normaaleilla tieliikennenopeuksilla, esim. 120km/h

Onko kuormansidonta pakollista?
-Kyllä. Kuormaaminen on tehtävä tieliikennelain mukaisesti: "ajoneuvo on kuormattava siten, ettei kuorma voi vaarantaa henkilöitä, vahingoittaa omaisuutta, laahata maata, pudota tielle, pölytä häiritsevästi tai aiheuttaa muuta siihen verrattavaa haittaa taikka synnyttää tarpeetonta melua".

Miten saan lisätietoa tuotteista?
-Mikäli et löydä kaipaamaasi tietoa tuotesivulta, niin soita asiakaspalvelunumeroon tai laita sähköpostia info(a)heck-pack.fi. Autamme sinua mielellämme kaikissa Heck-Pack -tuotteisiin liittyvissä asioissa.
 
Millainen takuu tuotteilla on?
-Tuotteilla on maahantuojan takuu ja vialliset / valmistusvirheiset tuotteet vaihdamme uusiin. Soita asiakaspalvelunumeroon tai laita sähköpostia info(a)heck-pack.fi.

TILAUKSET

Miten nopeasti saan tuotteet?
-Kaikki Heck-Pack -tuotteet lähtevät varastoltamme. Toimitusaika on arviolta 5-10 työpäivää

Minne toimitatte pakettini?
-Toimitamme tuotteet rahtipakettina kotiovellesi

Minne toimitatte tuotteita?
-Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen

Voinko peruuttaa tilaukseni?
-Voit peruuttaa tilauksesi, mikäli tilausta ei ole vielä lähetetty. Tässäkin tilanteessa saat avun puhelimitse tai sähköpostilla.

En saanut vahvistusviestiä tilauksesta?
-Vahvistetuista tilauksista lähetetään sinulle sähköposti. Mikäli epäilet, että sähköpostisi tuli väärin tai et muusta syystä saa vahvistusviestiä, niin ota yhteyttä soita asiakaspalvelunumeroon tai laita sähköpostia info(a)heck-pack.fi

Kuinka voin saada tietoa uusista tuotteista ja alennuksista?
-Tilaa uutiskirje mm. etusivulla olevasta linkistä tai seuraa Heck-Packia Facebookissa tai Twitterissä
 
MAKSAMINEN

Miten tilauksen voi maksaa?
 •Verkkomaksu -pankkitunnuksilla
 •Maksu Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortilla. Osamaksuvaihtoehtoina Joustoraha sekä Paytrail Collector.

Kuinka turvallista verkossa maksaminen on?
-Meidän luotettuna maksuoperaattorina toimii Paytrail Oyj. Rahaliikenteen yhteys on salattu ja turvallinen

Milloin maksu veloitetaan tililtäni?
-Jos maksat verkkotunnuksilla, maksu veloitetaan heti tililtäsi . Jos maksat Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortilla maksu veloitetaan seuraavan luottokorttilaskusi yhteydessä.

Puhelintilaukset?
-Puhelin- tai whatapp -tilauksissa laitamme asiakkaalle ennakkolaskun esim. sähköpostitse.

ALENNUKSET JA LAHJAKORTIT
 
Miten alennuksiin oikeuttavia kampanjakoodeja ja metsästysseurojen alekoodeja käytetään?
-Kampanjoiden yhteydessä käytämme alennuskoodeja, joiden syöttäminen maksuvaiheessa oikeuttaa sinut saamaan kampanjaan liittyvän alennuksen.
Alennus lasketaan tällöin automaattisesti ja näet hinnan alennuksen ennen maksuvaihetta. Huolehdi, että syötät koodin ennen maksua.  Yhdessä tilauksessa voit käyttää vain yhtä alennuskoodia kerrallaan. Kampanjakoodeista tiedotetaan sosiaalisessa mediassa, sekä uutiskirjeen kautta. Tilaa uutiskirjeemme etusivulta!

Miten metsästysseuramme voi alkaa yhteistyöhön Heck-Packin kanssa ja mitä yhteistyö tarkoittaa?
-Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme info(a)heck-pack.fi. Suunnitellaan yhdessä!

Voinko palauttaa tuotteita, jos olen käyttänyt kampanjakoodia?
-Voit palauttaa tuotteet normaalisti, katso sivujen alalaidasta kohta "Toimitusehdot". Mahdollisten hyvitysten osalta palautamme maksetun hinnan. Huomioithan, että mikäli alennuskampanja on päättynyt, et voi käyttää alennuskoodia uudelleen.
 
Kuinka monesti voin käyttää kampanjatunnusta?
-Osa kampanjoistamme on kertaluonteisia, jolloin tunnusta voi käyttää vain kerran. Osa alennuskampanjoista on voimassa tiettyyn aikarajaan saakka.
 
PALAUTUKSET
 
Miten palautan tuotteen?
-Olen vastaanottanut virheellisen, väärän tuotteen tai virheellisen määrän tuotteita?
Reklamoi sähköpostitse info(a)heck-pack.fi. Kerro pääpiirteittäin virhe, tuotteen nimi sekä tuote- ja tilausnumero, jotka näkyvät tilausvahvistuksessa.  

Milloin saan rahat tililleni?
-Mikäli Heck-Pack Finland on velvoitettu palauttamaan rahat, teemme sen viipymättä. Oma pankkimme on Nordea ja pankkien välinen maksuliikenne voi viedä 1-3 pankkipäivää.